PROFFCAMP SOMMEREN 2022

To viktige proffcamper ved Mjøsa
I år ble det ekstra viktig og ekstra fint med FF sommercamper, ved Mjøsa. Snille, kloke og modige ungdommer fra Finnmark i nord til Agder i sør, var med. 

På camp gjør proffene oppdrag, resultatene går til forskere, politikere, fagfolk og utdanninger. En av dagene hadde vi besøk fra barn på nærmeste flyktningmottak. En annen dag hadde vi besøk fra en Stortingspolitiker som fikk råd til hva som kan gjøre norsk skole enda bedre. Det var aktiviteter som låtskriving, instrument, dansing, volleyball, design, kunst, fotball og masse bading. Siste kvelden på hver av campene var det festkveld, der proffene selv pynta og opptrådte for hverandre – med sang, musikk, dikt, taler, filmer og sketsjer. 

Vennskap, mot, snillhet og glede. Det ble mange dager med sterke øyeblikk vi ikke kommer til å glemme. TAKK til hver av dere. Takk også til fantastiske voksne på Viken folkehøyskole. Vi gleder oss til en høst der vi skal fortsette å møte proffer og høre kloke råd. Og tilbakemeldingene har sagt, MAAANGE gleder seg allerede til sommercamp 2023 <3 

Informasjon om hva proffer er, hva de kan være med på i FF, og hvordan de blir fulgt opp her